Over ons

Garagedeuren Drenthe

Garagedeuren Drenthe is een bedrijf dat garagedeuren verkoopt en monteert bij particulieren.Zowel voor nieuwbouw als renovatie kunnen wij een gepaste garagedeur naar uw wensen leveren en vakkundig monteren. Hiervoor zijn wij een dealerschap aangegaan met Condoor.

ConDoor BV is één van de toonaangevende producenten van garagedeuren in Europa. Garagedeuren van Condoor kenmerken zich door kwaliteit, veiligheid, bedieningsgemak en veel keuze in design en kleuren. Elke garagedeur wordt op maat geproduceerd, volledig naar wens van de eindgebruiker, dat maakt uw garagedeur tot een "unicum".

Wij leveren enkel topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan de strengste Europese richtlijnen. Zowel de veiligheid als de duurzaamheid worden continu gecontroleerd en getest. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten, onze garantiebepalingen zijn daarom vorstelijk te noemen.

Garagedeuren Drenthe is gevestigd in Emmen en hanteert als werkgebied een straal van ongeveer 50km rondom Emmen. Woont u daarbuiten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons werkgbied is indicatief. Voor klanten net buiten dit gebied staan wij natuurlijk ook klaar. Informeer gerust of wij iets voor u kunnen betekenen.

Garagedeuren Drenthe is een bedrijfsactiviteit van Huttech Services, al meer dan 20 jaar actief op het gebied van las- en montagewerkzaamheden voor bouw en industrie, technisch onderhoud en handel.

keurmerken