Opties en accessoires

Opties en accessoires

De garagedeuren van Garagedeuren Drenthe kunnen worden uitgevoerd met onderstaande opties of accessoires. Uiteraard zijn al onze opties en accessoires uitgebreid getest op o.a. functionaliteit en duurzaamheid.

Eenvoudige bediening

Om de garagedeur te bedienen kunt u kiezen voor handbediening of bediening met een elektrische motor.

aandrijvingen

Wij hanteren een serie aandrijvingen, die wat betreft uiterlijk en kwaliteit, tot de top op aandrijfgebied behoren. Wij adviseren u graag over welk type aandrijving het beste bij uw garagedeur past.

Kleuropties

Vrijwel al onze deuren worden standaard met een witte duurzame toplaag geleverd. Kiest u liever voor een andere kleur dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. De kleurkeuze is zelfs vrijwel onbeperkt. Graag informeren wij u over de uitgebreide kleurmogelijkheden.

clour line stucco

Naast de 20 standaard kleuren uit de Colour-Line Stucco serie kan een andere kleur van het kozijn of de vulling ook gerealiseerd worden. De kleur moet immers aansluiten bij de kleurstelling van uw woning.

Overige opties

U heeft een ruime keuze aan overige opties als vensters, luchtroosters, deurgrepen of loopdeur. Ook de ruime keuze aan panelen draagt er aan bij dat elke garagedeur op maat en naar uw wensen kan worden gemaakt.

overige opties

Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Type panelen

keurmerken