Print deze pagina

Een garagedeur met een persoonlijke signatuur

Een garagedeur met een persoonlijke signatuur

Uw huis is prachtig maar mist wellicht de finishing touch van een fraaie en praktische garagedeur. U zoekt een betrouwbaar en duurzaam product, dat eenvoudig en veilig kan worden bediend. Maar vooral ook een garagedeur die gemaakt is op basis van uw persoonlijke wensen en volledig in harmonie is met uw woning.

Wij bieden u een uitgebreid assortiment van kwalitatieve materialen, in uiteenlopende stijlen, structuren en designs. U kunt naar hartenlust combineren. Ook de kleur van uw garagedeur is volledig aan te passen aan uw smaak en de uitstraling van uw woning. Dankzij de constructie van de deur (horizontale panelen) kunt u de ruimte in uw garage optimaal benutten.

Onze garagedeuren voldoen aan de strengste Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

Al decennialang zorgen onze deuren, in uiteenlopende toepassingen en onder wisselende weersomstandigheden (temperatuur, wind en water), voor een betrouwbare en eenvoudig te bedienen gevelafsluiting. Van Noorwegen en Groot-Brittanniƫ tot bijvoorbeeld Duitsland en Spanje.

Onze website geeft een gedetailleerd overzicht van ons assortiment. Wij maken graag een afspraak om samen met u de specificaties van uw deur te bepalen.

Ook voor u maken wij graag een betaalbare en exclusieve garagedeur, die geheel aan uw individuele wensen voldoet.