2ae72e2e95fc5888c52bd40ed04d312c.jpg
Wood-Line garagedeuren
Wood-Line garagedeuren

Gaat uw voorkeur liever uit naar een garagedeur met een authentieke warme houtlook?

En wilt u tevens een deur met de levensduur en het onderhoudsgemak van een stalen garagedeur? Dan biedt de Wood-Line serie u volop keus. Van puur klassiek met cassettes tot exclusief en eigentijds. De Wood-Line panelen zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden en geven uw huis een geraffineerde sfeervolle uitstraling. Ze zijn echter zo ‘hard’ als staal.

Keuzepalet Wood-Line (WL)

De basis van de Wood-Line garagedeur wordt, net als die van de High-Line, gevormd door 40 mm stalen sandwichpanelen met een isolerende brandvertragende schuimkern (CFK-vrij). De panelen zijn voorzien van uiteenlopende houtstructuren en een voelbaar reliëf. Dit geeft de deur het warme gevoel en exclusieve aanzien van echt hout. De extra dikke stalen beplating garandeert een lange levensduur. De panelen zijn bovendien, in tegenstelling tot echt hout, nagenoeg onderhoudsvrij.

Wood Line

Selecteer uit het keuzepalet de houtlook van uw keuze. Tijdloos en glad of juist klassiek en landelijk. De keus is aan u. Wij vervaardigen uw deur op maat en in de door u gewenste stijl.

Gratis offerte aanvragen

Bel me terug

Contactformulier

  • Offerte
  • Bel me terug
  • Contact

Wood-Line panelen

keurmerken