Print deze pagina

Top-Line garagedeuren

Top-Line garagedeuren

De Top-Line garagedeur is een betrouwbare en duurzame aluminium deur, met veel variatiemogelijkheden.

De Top-Line biedt u ultieme vrijheid voor een persoonlijk ontwerp. De garagedeur is opgebouwd uit een onderhoudsvrij frame van aluminium, dat u op eigen wijze kunt voorzien van diverse soorten vullingen en/of beglazing. Uw garagedeur krijgt hierdoor een verrassend andere uitstraling.

Onbegrensde mogelijkheden

Het aluminiumframe van de Top-Line garagedeur kan worden gevuld met uiteenlopende soorten vullingen. Door transparante en gesloten vullingen te combineren, kunt u de deur een compleet eigen styling geven. Zowel de hoogte als de breedte van de secties zijn optimaal aan te passen aan uw garage, hierdoor ontstaat een zeer harmonisch geheel. Ook de kleurmogelijkheden van het frame en de vullingen zijn haast onbegrensd en kunnen onafhankelijk van elkaar worden gekozen.

Top Line

U heeft binnen de Top-Line serie optimale creatieve vrijheid. Samen ontwerpen wij een kwaliteitsdeur die qua uitstraling, kleur en vlakverdeling volledig past bij uw woning en stijl. 

Top-Line secties zijn tevens toepasbaar als beglaasde sectie bij zowel de High-Line, Wood-Line en de Design- Line serie. Hiermee verfraait u niet alleen het uiterlijk van uw deur maar u creƫert hierdoor extra lichtopbrengst in uw garage.