High-Line garagedeuren
High-Line garagedeuren

Voor veel mensen biedt de High-Line garagedeur de perfecte combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en allure.

Niet voor niets zijn de garagedeuren uit de High-Line serie de meest verkochte uit ons assortiment. De serie omvat een ruime keus aan structuren en profielen, van modern tot klassiek. Uw garagedeur wordt voor u op maat gemaakt en in de door u gewenste kleur geleverd.

Keuzepalet High-Line

De basis van de High-Line garagedeur wordt gevormd door horizontale 40 mm stalen sandwichpanelen met een isolerende brandvertragende schuimkern (CFK-vrij). De panelen sluiten vrijwel naadloos op elkaar aan. De extra dikke stalen beplating is verzinkt en gecoat voor een lange levensduur.

Dit alles geeft de deur een robuust uiterlijk.

U kunt uw High-line garagedeur een geheel eigen stijl geven met de panelen uit het High-Line keuzepalet. Ieder paneel heeft een unieke sfeer, structuur en profilering. De garagedeur wordt standaard geleverd met een duurzame witte toplaag. Vanzelfsprekend kan uw deur ook in praktisch iedere andere kleur worden geleverd, zodat de deur volledig in harmonie is met uw huis, kozijnen en deuren.

High Line

High-Line (HL)

Hierboven ziet u de acht verschillende type garagedeuren die verkrijgbaar zijn binnen de High-Line serie. Het palet is opgebouwd uit 4 soorten panelen gecombineerd met 3 verschillende paneelstructuren.

Gratis offerte aanvragen

Bel me terug

Geef graag i.v.m onze drukke werkzaamheden meerdere opties op.
Calendar

Contactformulier

  • Offerte
  • Bel me terug
  • Contact

High-Line panelen

keurmerken